Ansiktslyft

Vi är experter på ansiktslyft och vår personal på kliniken i Stockholm har lång erfarenhet. I våra händer kan du alltid känna dig trygg. Vi vet att varje ansiktslyft är unikt och planerar det utifrån dina önskemål och behov.

Vi är experter på ansiktslyft

Vi har många års erfarenhet av att genomföra ansiktslyft och på vår klinik har personalen spetskompetens. Det gör att vi kan kalla oss experter på ansiktslyft i Stockholm. Vi tar väl hand om dig. Innan ett ansiktslyft rekommenderar vi alltid dig att kontakta oss för en konsultation. Det är för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Under konsultationen går vi igenom dina förutsättningar, förväntningar på ingreppet och din hälsa. Utifrån detta berättar vi sedan hur ingreppet går till och hur det kommer att gynna dig.

Så här går ett ansiktslyft till

Vi använder oss av metoden The Aesthetic Lift för att utvärdera ditt ansiktes åldrande. Det gör vi genom att dela in ansiktet i tre områden: nedre, mellersta och övre delen av ansiktet och halsen. Genom den här uppdelningen blir det lättare för dig som patient att förstå åldrandets effekter på respektive del av ansiktet och halsen. För ett naturligt och optimalt resultat är det viktigt att se alla problem som finns inom ett område. Det är viktigt att du som patient förstår betydelsen av varje komponent. På så vis kan vi erbjuda dig det mest optimala resultatet med så få invasiva ingrepp som möjligt. Den här metoden är idealisk för dig som vill strama upp huden i ditt ansikte utan kirurgi.

Vi planerar ditt ansiktslyft utifrån dina behov och önskemål. Metoden vi använder oss av representerar det bästa som plastikkirurgin har att erbjuda och ger en mer komplett ansiktsföryngring. För att du ska få bästa möjliga resultat finns det kompletterande behandlingar och ingrepp, till exempel laser, injektioner med Botulinum, kemisk peeling eller fettransplantationer.

Vad är en filler?

Det finns två typer av fillers, färdigförpackade fillers respektive ditt eget fett. Fillers används för att öka volymen i ett område i ditt ansikte, till exempel vid det övre ögonlocket. Restylane är ett exempel på färdigförpackade fillers. Fördelen med de färdigförpackade är att de är redo att injiceras på en gång. Resultatet varar i mellan 6 och 24 månader. Den andra typen som består av ditt eget fett ger ett permanent resultat. Med den här varianten måste fett tas från någon annan del av din kropp, renas och sedan injiceras igen.

Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter dina behov, för att ta fram ditt vackraste jag. Ta kontakt med oss för att boka in en konsultation!