Ögonbrynslyft

Genom livet både skrattar och gråter vi tusentals gånger. Det är med ansiktet som vi visar våra känslor och det är också här som många ålderstecken tidigt börjar synas. Hängande ögonbryn, rynkor i pannan och ögonlock som tappat sin elasticitet är några vanliga exempel. Med ett ögonbrynslyft kan ditt tidigare utseende återskapas – blicken blir klarare och många tydliga ålderstecken försvinner.

Ett ögonbrynslyft är ett litet ingrepp med tydliga resultat

Vid ett ögonbrynslyft, eller ett pannlyft, läggs ett eller flera små snitt vid hårfästet. En kirurg avlägsnar eller flyttar på muskler och vävnad som orsakat rynkor och att ögonbrynen sjunkit nedåt. Ingreppet utförs sällan på exakt samma sätt utan våra duktiga kirurger väljer alltid den lösning som passar de individuella förutsättningarna för varje patient. Ett ögonbrynslyft kan också kombineras med ett ansiktslyft för att få ett tydligare resultat på djupa rynkor och linjer i pannan.

Ett ögonbrynslyft kan, beroende på omfattning och önskemål, utföras under både narkos eller med lokalbedövning. Resultatet är ofta mycket bra med en tydlig minskning av både rynkor i pannan och ögonbryn som får ett tydlig lyft. Sammantaget blir intrycket ett mer ungdomligt utseende. Ärret blir diskret och sitter vid eller strax innanför hårlinjen.

Estetiska behandlingar som vilar på vetenskaplig grund

Vårt mål är att våra kunder ska bli sitt bästa jag – inifrån och ut. Våra ansiktslyft, ögonbrynslyft, behandlingar med Restylane filler och alla övriga behandlingar och ingrepp sker alltid med vetenskapligt beprövade metoder och den allra senaste tekniken. Vid ett ögonbrynslyft finns idag möjlighet att använda så kallat endoskopiskt ögonbrynslyft där kirurgen istället för ett långt snitt göra flera mindre. Genom dessa förs en liten kamera in och kirurgen får genom den en bild av den underliggande vävnaden. Ingreppet i sig görs sedan på samma sätt som vid ett traditionellt ögonbrynslyft. Resultatet blir oftast lika bra men ärrbildningen och besvären under återhämtningstiden blir betydligt mindre. Vid en konsultation kommer våra läkare att bedöma vilken av de två metoderna som passar bäst för dig.

Minska ålderstecken och få en slätare panna med ögonbrynslyft! Kontakta oss för att boka in en första konsultation.