Om oss

Perfektion är alltid vårt mål. I våra arbetsmetoder, i vår filosofi och i vår strävan efter att alltid bli bättre reflekteras vår syn på skönhet. Skönhet är en balans mellan teknik, vetenskap och konst.

Vår skönhetsklinik grundades av Dr Rex Christian Kennedy Montroyal MD år 2008. Vi är idag en framstående skönhetsklinik i Stockholm såväl som i resten av landet. Vi erbjuder både större och mindre behandlingar som ansiktslyft, ögonbrynslyft och fillers.

Vår personal består av hudvårdsspecialister med lång erfarenhet, narkosläkare och utbildade plastikkirurger. Våra specialister använder sig alltid av metoder som har bevisats kunna hjälpa patienterna att uppnå det resultat de önskar. Vi undersöker hela tiden nya metoder och följer med i utvecklingen som sker i världen. Vi utbyter ständigt erfarenheter och idéer med andra experter.

Vår filosofi

Vår slogan är ”Skönhet genom konst, vetenskap och teknologi” och den speglar vår förståelse, kompetens, kunskap och ambition. För oss är det mer än en slogan. Det är ett arbetssätt. Inget annat är gott nog.

Vi möter dagligen kvinnor och män som inte tycker om hur deras naturliga åldrande påverkar deras utseende. För oss är den enda vägen till ungdomlig skönhet en kombination av konst och vetenskap. Det innebär en föryngring av huden och en rekonstruktion av figurens eller ansiktets struktur och form.

Genom information och utbildning får du vara delaktig i din behandlingsplan och vara med och fatta kompetenta beslut. Din trygghet, tillfredsställelse och säkerhet är det som är absolut viktigast för oss.

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra behandlingar eller vill boka en konsultation.